SIEGENIA OKOV

SIEGENIA FAVORIT PVC

Isprobani i testirani okov:
Ekonomično rešenje za veću praktičnost i dug radni vek.

Sistem okova SIEGENIA FAVORIT, koji je oproban i testiran širom sveta, savršeno je sveobuhvatno rešenje za sve verzije profila sa Eurofalcom. Modularni dizajn i visoka kompatibilnost sistema smanjuju skladištenje i skraćuju vreme montaže. Stoga,SIEGENIA FAVORIT nudi tehnički sofisticirana rešenja za male ili velike zgrade, koja su izuzetno isplativa

Prednosti SIEGENIA FAVORIT

  • Veoma ekonomičan i fleksibilan modularni sistem
  • Kratka vremena montaže i minimalni zahtevi za skladištenje
  • Individualne mogućnosti dizajna i opsežna oprema
  • Strogo testiran kvalitet SIEGENIA
  • Visokokvalitetni materijali sa maksimalnom otpornošću na koroziju
  • Dugoročna visoka lakoća upotrebe i savremeni izgled

ROTO Okov

ROTO NT

Roto NT je jedan od najuspešnijih okretno-nagibnih sistema u celom svetu. Okretno-nagibna tehnologija omogućava okretanje i nagibanje prozorskog krila sa jednim potezom ručice. U sistemu Roto NT, sve unutrašnje komponente su integrisane i povezane preko centralnog sistema za zaključavanje. Sistem nudi visok nivo sigurnosti. Tri ugaona prenosnika sa pečurkom (ptuljkom) zajedno sa zadnjim zaključavanjem predstavljaju standard i efikasnu garanciju protiv provale. Za povećanje bezbednosti, jednostavna prepravka i montaža dodatnih elemenata je moguća na licu mesta npr.alarm protiv provale u objekat, termostat i sistem za kontrolu ventilacije u objektu.

ROTO PATIO S NT

ROTO PATIO S NT je klizno-nagibni okov koji se koristi za ugradnju na klizna krila prozora i balkonskih vrata. Pomoću Roto Patio S NT okova krilo se lako zatvara, postavlja u položaj za provetravanje i gura u stranu. Klizno–nagibni okov zadovoljave zahteve u skladu sa DIN 18025 koji se odnosi na građevine otvorenog tipa.